Ανακοινώσεις

Τελετή παράδοσης- παραλαβής επιταγής χρηματικού ποσού από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε εχθές Παρασκευή 20/10/ 23 τελετή παράδοσης – παραλαβής επιταγής χρηματικού ποσού, το οποίο συγκεντρώθηκε για τις ανάγκες του σχολείου μας στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Χέρι με Χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», με τη συμμετοχή και άλλων πολιτιστικών συλλόγων.
Μεγάλη τιμή και πατρική ευλογία προσέφερε η παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, υπό του οποίου την αιγίδα τελούσε η εκδήλωση, καθώς και η παρουσία του Προέδρου της Ευξείνου Λέσχης κ. Φανιάδη. Στην τελετή παρέστησαν επίσης, η εκπρόσωπος του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΔΔΕ Ημαθίας και Γενική Γραμματέας του σωματείου κα. Αθανασίου, η έφορος ιματιοθήκης του σωματείου κα. Αλατσίδου, ο σύλλογος διδασκόντων, εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες του σχολείου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος θέλησε να περάσει χρόνο με τους μαθητές/ τριες ενώ παράλληλα συζητήθηκαν οι δράσεις και τα προσεχή σχέδια του σχολείου μας. Σκοπός της ενίσχυσης είναι η αγορά εξοπλισμού για την δημιουργία μίας σύγχρονης αίθουσας πολυαισθητηριακής ολοκλήρωσης.
1 22 1 3 4 5 6 7 8 9